Kalendari i javeve te trajnimit per Standardet Kombetare te Kontabilitetit - Sezoni 2018

Njoftohen te gjithe te interesuarit per trajnimet qe zhvillohen per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, se sezoni i ri per vitin 2018 do te zhvillohet sipas ketij kalendari:

15 - 21 Janar 2018 

22 - 28 Janar 2018

29 Janar - 4 Shkurt 2018

5 - 11 Shkurt 2018

 

Orari javor do te jete:

Hene - Premte       17:00 - 21:00

Shtune                  09:00 - 15:00

Diele                     09:00 - 13:00 

 

Trajnimet zhvillohen ne gjuhen shqipe dhe jane pa pagese. 

Per t'u regjistruar duhet te dergoni ne adresen elektronike info@kkk.gov.al nje kerkese per regjistrim te shoqeruar me CV-ne tuaj (ku te provohet se keni mbi 3 vjet eksperience pune ne pergatitjen e pasqyrave financiare).  

 

Jeni te mirepritur.